Írisz elemzés tanfolyam

Napjainkban, amikor az életünk számos területén bizonytalanság uralkodik és létünk megszokott minősége is veszélybe kerül, valamennyiünk reményét testünk és lelkünk egészségének megtartása adja.

Hisz történjék bármi, a legfontosabb mégis csak az egészségünk.

Az Iriszdiagnosztika ehhez kíván segítséget nyújtani önnek.
Mi is az Iriszdiagnosztika? Az íriszdiagnosztika alapja a szem szivárványhártyáján látható jelek tanulmányozása.

A szervezetünkben zajló élettani folyamatok egyénre szabott, összegző jellegű feltárása igen hatékonyan segíti egészségünk megőrzése, megerősítése.

A vizsgálat során ismertté válik az írisz típusa, az öröklött betegségi, szervi gyengeségi hajlamok sora, zajló is lezajlott betegségek, gyulladások, kórfolyamatok természete. A feltárt információk alapján javaslatot teszünk a szervezet számára legszükségesebb természetes gyógymódok lehetőségeire, alkalmazható gyógytermékekre. Ezek beépítése mindennapi életünkben lehetővé teszi azt hogy a szervezet át hangolódjék az egészségmegőrzés vagy a gyógyulás érdekében.

Kinek ajánljuk:

  • mindenkinek aki egészégtudatosan él,
  • természetgyógyászoknak,
  • ápolóknak,
  • masszőröknek,
  • talp reflexológusoknak

A tanfolyam célja:

  • szervi gyengeségek, hajlamok feltárása
  • kóros folyamatok megelőzése

 Oktató:

Somogyi Zsuzsanna – természetgyógyász, oktató

 

A tanfolyamra jelenkezés:

Előképzettség: A tanfolyam elvégzéséhez előképzettségre nincs szükség.

Jelentkezés: A tanfolyamra lehet jelentkezni a kitöltött jelentkezési lap küldésével, és a regisztrációs díj befizetésével (személyesen vagy utalással).

Regisztrációs díj köteles (Ez az összeg a részvételi díjba beleszámít.) Ha a jelentkező a tanfolyamra való jelentkezésétől bármely okból eláll, a regisztrációs díj 50%-a, kerül visszafizetésre. Ha a tanfolyam a képzőhely hibájából a meghirdetett időpontban nem kerül megrendezésre, a regisztrációs díj 100%-a visszakérhető, illetve a következő tanfolyamra automatikusan átkerül.
Részletfizetésre lehetőség nincs.

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után a részvevők oklevelet kapnak  (a tanfolyam ismeretterjesztő, nem OKJ.-es