Akció!

Belső tisztaság, sugárzó egészség – könyv

4.500 Ft

 

Olyan titkok birodalmába szeretném elkalauzolni Önt, melyek praktikus ötleteikkel segítséget nyújtanak egészsége ápolásában, lelki és szellemi egyensúlya erősítésében, intuíciós csatornája fejlesztésében. Kívánom, hogy legyen ez a tudás az Ön életszemléletének is része, és aktív segítőtársa a mindennapokban.

„Merítsen belőle, váljon egészségére!”

Kategória:

Leírás

Lapozz bele!

Kattints a könyvre, és olvasd el az első 20 oldalt!

Vallomás:

Először csak a fizikai testünket érintő dolgokról terveztem írni. A táplálkozásról, a gyógynövények alkalmazásáról, a salakanyagok és toxinok kivezetéséről, de csakhamar rájöttem, hogy ez kevés. Bárhogyan is fogalmaztam, a lélek mindig előbukkant a láthatatlan szférákból, és azonnal bevonzotta a magasabb szellemi síkokhoz kötődő intuíciós képességünk világát is. Néhány helyen ezekre is kitérek, de részletesebb leírásukat egy következő munkám fogja tartalmazni.

Könyvem megírása mögött három évtized kitartó „kutakodása” áll, állandó tanulás, a módszerek kipróbálása, a tapasztalatok értelmezése és rendszerezése.

Be kell vallanom, hogy most saját magamnak is érdekes áttekinteni ezt az egész folyamatot. Megnézni azt, hogy a kezdetektől, a gyógynövény ismeretektől, hogyan jutottam el a testi-lelki méregtelenítés fontosságáig, módszereinek kipróbálásáig, valamint a gondolatok és a hitvilágunk egészségre gyakorolt hatásának tanulmányozásáig. Mindezek eredményeképpen a gyógynövények – biokémiai hatásán kívül megismert – finom rezgésének „szárnyain” hogyan indult útjára bennem az a gondolat, hogy a kvantummezőt a mesékből ismert „életvíz-tavához” hasonlítsam.

Természetesen kellett hozzá néhány évtized…és persze az ÉLET megismerésére törekvő nyitott szív.