ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Ez az adatvédelmi nyilatkozat tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan kezeljük az Ön személyes adatait.

A törvényi előírásoknak megfelelően komolyan vesszük az Ön adatainak a védelmét.

A jelen adatvédelmi nyilatkozat feltételeinek megfelelően, ha hozzájárul a sütik használatához, akkor, amikor először látogatja meg weboldalunkat, azzal engedélyezi számunkra a sütik használatát minden egyes alkalommal, amikor Ön meglátogatja weboldalunkat.

 

A következő típusú személyes adatokat gyűjthetjük, tárolhatjuk és használhatjuk fel:

 

Ezen adatokat gyűjtjük:

 1. a számítógépével kapcsolatos információkat, beleértve az Ön IP-címét, a földrajzi tartózkodási helyét, a böngészője típusát és verzióját, valamint az operációs rendszerét;
 2. információkat a weboldalunk meglátogatásáról és annak használatáról, ideértve a küldő hivatkozás adatait, a látogatás hosszát, az oldalmegtekintéseket és a weboldalon a navigáció adatait;
 3. a weboldalunkon a regisztrációkor megadott információkat, például az e-mail címét;
 4. a weboldalunkon a profil létrehozásakor megadott információkat — például: a neve, profilképe, neme, születésnapja, kapcsolata állapota, érdeklődési körei és hobbijai, oktatási és foglalkoztatási adatai;
 5. a weboldalunkon az e-mailes levelezőlistára és/vagy hírleveleinkre feliratkozáskor megadott információkat, például: a neve, e-mail címe;
 6. a weboldalunkon a szolgáltatásaink igénybevételekor megadott információkat;
 7. a weboldalunk használata közben keletkező információkat, többek között, hogy mikor, milyen gyakran és milyen körülmények között használja weboldalunkat;
 8. az Ön által vásárolt szolgáltatásokkal, az Ön által használt szolgáltatásokkal vagy a weboldalunkon keresztül végzett tranzakciókkal kapcsolatos információkat, többek között: a neve, címe, telefonszáma, e-mail címe és a bankkártyája adatai;
 9. az interneten való közzététel céljából a weboldalunk számára elküldött információkat, többek között: a felhasználóneve, a profilképei és az üzenetei tartalma;
 10. az e-mailben vagy a weboldalunkon keresztül az Ön által elküldött információkat, beleértve azok tartalmát és metaadatait;
 11. minden egyéb személyes információt, amelyet elküldött számunkra.

Mielőtt valamely másik személy személyes adatait feltárná előttünk, Önnek kötelező az adott személy hozzájárulásával rendelkeznie a személyes adatok megosztását valamint a személyes adatoknak a jelen adatvédelmi nyilatkozat előírásaival összhangban történő feldolgozását illetően.

 

A weboldalunkon keresztül számunkra elküldött személyes adatokat a jelen adatvédelmi nyilatkozatban vagy a weboldal vonatkozó oldalain meghatározott célokra használjuk fel.

 

Az Ön személyes adatait a következő célokra használhatjuk fel:

 1. a weboldalunk és a vállalkozásunk adminisztrálása;
 2. a weboldalunk testreszabása az Ön számára;
 3. a weboldalunkon található szolgáltatások elérhetővé tétele az Ön számára
 4. a weboldalunkon keresztül megvásárolt áruk postázása az Ön részére;
 5. a weboldalunkon keresztül megvásárolt szolgáltatások nyújtása az Ön részére;
 6. számlák és fizetési emlékeztetők küldése, és Öntől a befizetések begyűjtése;
 7. olyan e-mail értesítések küldése Önnek, amelyeket Ön kifejezetten kért;
 8. a weboldalunkkal kapcsolatos, az Ön által vagy az Önről tett tudakozódások és panaszok kezelése;
 9. a weboldalunk biztonságának megőrzése és a csalások megelőzése esetén, folyamatban lévő vagy jövőbeni bírósági eljárásokkal kapcsolatban;

Az Ön által megadott személyes információkat minden esetben biztonságban tartjuk, tisztességesen kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy adatait a visszaélésektől megvédjük.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat minden Önt érintő személyes információra, személyt azonosító adatra vonatkozik: név, születési név, anyja neve, születési hely/idő, lakcím (beleértve a számlázási és szállítási címet is), telefonszám, e-mail cím, hitelkártya szám, személyi azonosító okmány száma és felhasználói név.

Személyes adatokat kizárólag akkor kérünk Öntől, ha pl. regisztrál nálunk, terméket vásárol, bekapcsolódik az interaktív funkciók használatába, vagy más módon lép velünk kapcsolatba, pl. feliratkozik hírlevelünkre, részt kíván venni  programjainkon.

 

MILYEN CÉLOKRA HASZNÁLJUK FEL SZEMÉLYES ADATAIT?

Személyes adatait kizárólag azokra a célokra használjuk fel, amelyekkel kapcsolatban Ön ehhez hozzájárult.

Ide értve:

 • az ajánlatkérésekre adott választ, a kérések feldolgozását és teljesítését
 • tájékoztatás küldését az Ön részére a velünk való kapcsolatról és ügyletekről
  • az érdeklődésére esetleg számot tartó termékeink, szolgáltatásaink, programjaink és kínálatunk bemutatását e-mail-ben, SMS-ben, telefonon, vagy levélben
  • a nyereményjátékokon, versenyeken és egyéb promóciókon való részvételt,
 • hírlevél vagy egyéb reklám levél küldését, amennyiben Ön a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. (A Natur Patika kft nem köteles ellenőrizni, hogy a Vevő által a regisztrációkor illetőleg a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.)

A hírlevél minden esetben reklámot is tartalmaz.

Ön a hírlevélre történt önkéntes feliratkozását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a visszavonást követően Ön részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küldünk, továbbá töröljük az Ön adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.

 

 

KÖZÖSSÉGI HÁLÓZAT ÉS INTERAKTÍV ESZKÖZÖK

Az oldalunkon elérhető egyes funkciók lehetővé teszik a velünk és másokkal való kapcsolatfelvételt. Ilyen funkciók pl. a blogok és közösségi profilok létrehozása. A funkciók használatakor tudni kell, hogy minden megadott adat, a név, lakhely, e-mail cím nyilvánosan elérhető lehet mások számára. A Natur Patika Kft nem vállalhat felelősséget azokért az adatokért, amelyeket Ön ezeken az interaktív eszközökön keresztül közzétesz, és kifejezetten nem tanácsoljuk bizalmas személyes adatok (mint az egészség- és hitelkártya adatok) megadását ezeken a helyeken. Ezen funkciók használatakor a személyes adatok akkor is az oldalon maradhatnak, ha már kilépett az oldalról.

 

BIZTONSÁG

 1. A birtokunkban lévő személyes adatok védelmét megfelelő szervezeti, technikai és adminisztratív eszközökkel biztosítjuk, az információkat biztonságos (jelszóval és tűzfallal védett) szervereinken tároljuk.

Sajnos az interneten, illetve más adattároló rendszereken folyó egyetlen adatátvitel sem tekinthető 100%-ban biztonságosnak. Ha úgy érzi, hogy a velünk való kapcsolattartás már nem biztonságos (például, ha az az érzése, hogy valamelyik fiókjának biztonsága veszélyeztetve van), kérjük, azonnal értesítsen bennünket a problémáról a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken.

 

LEIRATKOZÁS

Ha nem szeretné, hogy adatait a továbbiakban tároljuk, kérjük, jelezze szándékát az info@naturpatika.hu email címünkön, vagy postai úton a Natur Patika Kft 9400 Sopron, várkerület 13. címen. Amennyiben csak a hírlevelünkről szeretne leiratkozni, akkor a kiküldött levélben található leiratkozási linkre kattintva teheti meg ezt.

Minden kérést a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk kielégíteni.

 

HOZZÁFÉRÉS

Ha a korábban nekünk küldött személyes adatairól szeretne tájékoztatást kérni, illetve szeretné azokat felülvizsgálni, javítani, vagy törölni, azt az info@naturpatika.hu mail címen megteheti.

Mindent megteszünk azért, hogy a lehető leghamarabb, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban válaszoljunk.

 

MEGŐRZÉS

Személyes adatait mindaddig megőrizzük, amíg az Adatvédelmi Nyilatkozat által meghatározott célok elérése azt szükségessé teszi, kivéve, ha a törvény hosszabb őrzési időszakot tesz lehetővé, illetve ír elő.

 

A HONLAP GYERMEKEK ÁLTALI HASZNÁLATA

A honlap tizennégy (14) év alattiak számára nem ajánlott. Kérjük, hogy ilyen korú gyermekek személyes adatait az oldalon ne közöljék.

 

 

Önt az adatvédelmi nyilatkozat változásairól e-mailben vagy a weboldalunkon található privát üzenetküldő rendszeren keresztül értesíthetjük.