Test-lélek szótár – A betegségek lelki,mentális és karmikus okai I-II

9.500 Ft

Két kötet. Új állapotú.

A könyv az érzések, betegségek, testrészek pontos rezgésszáma által mutatott összefüggések alapján készült.
(Késmárki László)

Készleten

Kategória:

Leírás

Ahhoz, hogy a betegséget gyógyítani tudjuk, változnunk kell! A tiszta szívvel tett önfeltárás – a lélek tartalmának megnevezése – és az önbeismerés, az önmagunknak, önmagunk ítélőszéke előtt tett gyónás a gyógyulás útja.

Ehhez nyújt segítséget ez a könyv minden érdeklődőnek, orvosnak, gyógyulni vágyónak, pszichológusnak, természetgyógyásznak. A gyógyuláshoz nem új gondolatra van szükség, hanem a gondolkodás új útjára.

Ha irányítani akarod az életed, irányítsd a hozzáállásodat! Ha meg akarsz változtatni valamit, változtasd meg az elmédet! Ezentúl arra használd a szavakat, hogy túlnőjenek a nyelven, arra használd a gondolatokat, hogy túlnőjenek a gondolkodáson, arra használd az imát, hogy a személyes létezésed korlátain túl rámutasson az igazságra.

Alázatosság, fogékonyság, nyitottság, hit visz előre a gondolkodás új útján. Járj rajta, és gyógyulj meg, válj teljessé! Nálad van a hatalom! Ha meg akarod változtatni a világot, kezdd magaddal. Tanuld meg a sorsod leckéjét, mielőtt váltasz, mielőtt megpróbálod megváltoztatni azt.

gondolkodás új útját nyitja meg ez a „Test-Lélek Szótár”, amely közel 3300 betegség meghatározását, kórokát, tünetét, lelki, mentális és karmikus okait tárja fel, nem az eddig megszokott asztrológiai módszer alapján. Nem a 12 archetípusnak, kozmikus létprincípiumnak, lételvnek megfelelő szerv-bolygó-tulajdonság analógiákat vizsgálja, hanem az egyes érzések, tulajdonságok, szándékok, gondolatok, karma-lenyomatok betegségekkel, testrészekkel való rezgéskapcsolatát.

A könyv az érzések, betegségek, testrészek pontos rezgésszáma által mutatott összefüggések alapján készült.
(Késmárki László)
*
A szótár használatához tudni kell, hogy a közel 3300 betegség testi, lelki, mentális és karmikus okait és ezek testi tárhelyeit feltáró szócikk több részből áll.

Ezek:
• címszó – a betegség neve kövér betűkkel nyomtatott;
• meghatározás – az adott kór lényegének, kórokainak, tüneteinek a feltárása;
• lelki ok – a betegség lelki okainak felsorolása;
• mentális ok – a bajok mentális eredete;
• karmikus ok – a kórok karmikus előidézői;
• testi tárhely – az adott betegség lelki, mentális és karmikus okainak az érzelmi testről a fizikai testbe való levetülése, a felsorolt testrészek szöveteiben való tárolódása.