Családállítás

családállitás

Miről is szól a családállítás?

Nehéz testi és lelki problémák, tünetek tudattalanban lévő okainak feltárása, és a felborult rend helyreállításának módszere.

Hogyan zajlik a családállítás?

Egy helyzeted, tüneted mélyebb összefüggései, a családi rendszereddel való kapcsolata válik láthatóvá. Állítást kérőként összefoglalod a problémádat, és a képviselők segítségével feltárul a sérülés, elakadás oka. Ezt követi az oldás. Képviselőként átadod magad a megjelenő érzéseknek, energiáknak, és követed az állításvezető instrukcióit.  ­­Az állítást kérő és a képviselő definíciója a bővebb leírásban.

Miért engem válassz?

 1. Önismeret és terápia.
  Több mint 20 éve foglalkozom önismerettel, és használok különböző terápiás eszközöket magam és mások segítésére. Sok embert támogattam abban, hogy a saját útját járja. Téged is szívesen elkísérlek egy darabon, hogy meglásd a Legjobb Önmagadat, és hogy eszerint élj a világban.
 2. Szaktudás.
  Végzettségeim szerint védőnő, mentálhigiénés szakember, családállító, mediátor vagyok. A tanulás ma is része az életemnek, folyamatosan képzem magam.
 3. Folyamatos kapcsolattartás.
  Emailen elérhető vagyok, ha elakadtál, ha kérdésed van, ha megosztanád az élményeidet. Mentorként, személyi lélek edzőként kísérlek a Saját utadon.
 4. Utánkövetéssel dolgozom.
  Példa erre: családállítás után a feljövő élményeket segítek felhozni a tudatos szintre.
 5. 100% visszafizetési garancia.
  Biztos vagyok abban, hogy támogatni tudlak a megoldás felé vezető úton. Ezért vállalok 100% garanciát a szolgáltatásaimra. Amennyiben a közös munkánk végén úgy érzed, ugyanott tartasz, mint induláskor, visszafizetem neked a programod árát.

Mennyi ideig tart egy alkalom?

Változó, átlagosan 1-1.5 óra/fő. Mindenki állításában végig jelen vagyunk, egy napot szánunk a családállításra.

Hány alkalom szükséges?

Az adott helyzettől függően 1-3 alkalom/probléma szükséges a tartós változáshoz.

Benne foglaltatik egy félórás online konzultáció, egy hónappal az állítás után.
Az utánkövetéssel biztosítjuk, hogy a megélt élményeid értelmet nyerjenek, és a mindennapi életedben használható lépésekké váljanak.

Várható eredmény:

A mögöttes okok és az érintettek szerepének meglátása segíti a sérülések gyógyulását. Az adott probléma idővel eltűnik az életedből, a mindennapjaidból.