ÚJ WEBOLDAL

Kedves Látogató!

Örömmel értesítem, hogy a modernizált honlapunkon megtekinthetik az új arculatunkat. Nagy tapasztalattal rendelkező kollegáimmal együtt arra a elhatárorásra eljutatunk hogy a tudásunkat és a testi lelki  kidolgozott modszereinket online konzultátio keretében is lehet igénybe venni.

Célunk, hogy elérhető áron nyújtsunk segítséget több területen azoknak, akik úgy érzik hogy elakadtak vagy megrekedtek, és egy elfogulatlan szakember segítségét szívesen igénybe vennék a továbblendüléshez.

Új szolgáltatásként Skype terápiát is tartok azok számára, akik nagyobb távolságban élnek vagy akik online szeretnének megtalálni a lelki békéjüket. Amennyiben jelentkezni szeretne vagy érdeklődne kérem keressen fel telefonon vagy e-mailben.

olyan szolg. kinálunk  az egészség tükrében olyan solgáltotásunkat kinálunk melyel praktikkus ötlettel könyebbé teszik a  …olvassa el a szolgátotasainkról  miben tudok a segítségéra lenni. Továbbra is várom rendelőmben! Amennyiben kérdése, észrevétele van keressen elérhetőségemen: telefonon vagy személyesen!

Üdvözlettel:

Somogyi Zsuzsanna

Post Your Comment Here